Ibland kan det vara bra att göra en investering i sitt eget hus. Visserligen kommer det att kosta en del men det kommer att gynna dig så småningom i de flesta fall. Och ett exempel på någonting som kan vara bra att göra om du vet med dig att ditt hus har gamla fönster är att du byter ut dem mot nya som i sin tur gör så att dina värmekostnader sänks. En fönstertillverkare med anor från förr som kan sitt hantverk är SP fönster som är baserade i Hälsingland. Här tillverkar man fönster av högsta kvalitet med tradition.

Så började det

SP fönster erbjuder fönster av olika slag och du kan räkna med att du vänder dig till ett företag som vet vad det handlar om. I dag har man nämligen 700 anställda och kompetensen är på topp. Men så har det inte alltid varit. Från början var man endast tre anställda och då var SP fönster en liten snickerifirma som kallades för Olmats & Person. Det började redan 1946, efter kriget, i Edsbyn i Hälsingland. Här huserar man än i dag fast i större utsträckning. Självklart har utvecklingen gått framåt för SP fönster likt allt annat men än i dag erbjuder man fönster och andra ljusinsläpp av kvalitet.

Stort sortiment

Som du ser är SP fönster en riktig veteran när det gäller fönstertillverkning och i dag har man också utvecklat sitt sortiment ytterligare. Du kan fortfarande välja mellan en rad olika typer av fönster som kommer i olika modeller. Man delar in dem i olika kategorier så som Balans, Kultur, Intakt och Stabil. Dock finns det som sagt mer än bara fönster hos SP fönster i dag. Här kan du nämligen hitta en ny fräsch dörr till ditt hus som finns i en mängd olika läckra färger. Eller också kanske du vill utrusta baksidan med skjutdörrar i glas så att du får in ett härligt flöde av ljus. Emellanåt vill man så klart också minska ljusinsläppet i en del rum och då finns det alternativ för det också. Persienner finns med i utbudet hos SP fönster och likaså insektsskydd. Så oavsett vad du behöver som har med fönster, ljusinsläpp eller dörrar att göra kan du vända dig till SP fönster.