Någonting som många kanske glömmer bort är sina fönster. Men precis som med allt annat har även fönstren utvecklats och i dag kan du spara en hel del pengar på dina värmekostnader genom att byta fönster till ett alternativ som har ett lägre U-värde. Och någon du skulle kunna vända dig till för att få hjälp med hela processen är Elitfönster. Detta är en väletablerad aktör på den svenska marknaden i dag när det gäller just fönsterbyte. Du kan få tag på Elitfönster via deras egen sajt eller också kan du vända dig till någon av alla deras återförsäljare. Eftersom ett fönsterbyte är lite komplicerat och kräver att många beslut ska tas kan det vara skönt att vända sig till ett företag där man kan känna att man är i trygga händer. Hos Elitfönster får du fönster av hög kvalitet och dessutom anlitar du ett företag som värnar om naturen.

Sortiment hos Elitfönster

I dag kan du hitta alla möjliga olika fönster hos Elitfönster. Utbudet är brett och det finns så klart både olika typer av fönster såväl som olika modeller så att det ska passa in till ditt hus på bästa sätt. Det finns en rad olika kategorier att välja mellan och för att du ska få det lite enklare att välja kan du först se igenom vilka typer av fönster som finns och välja ut några modeller du tycker om. Sedan kan du ta kontakt med Elitfönster för att få hjälp med processen att välja ut rätt för dig och så vidare. Men i dag är det inte bara fönster av olika slag som huserar på lagret hos Elitfönster. Du kan hitta en rad olika produkter som har med fönster och liknande att göra. Här kan du exempelvis också köpa ytterdörrar av olika slag eller hitta en ny skjutdörr eller varför inte en grann altandörr? Förutom detta finns bland annat också persienner och andra tillval tillgängliga om du skulle önska. Med hela 90 år i branschen vet Elitfönster vad det är som gäller.

Kort historik

Elitfönsters historia började så tidigt som 1924. Alltså för 90 år sedan. Under alla dessa år är det inte konstigt att en hel del kunskap och finess kring hantverket har utvecklats och följt med företaget för att det ska bli vad det är i dag. Elitfönster har nämligen blivit en av Sveriges största fönstertillverkare. Från början grundades Elitfönster som Lenhovda Snickerifabrik av några lokala skogsbönder. Dock började man inte specialisera sig på just fönstertillverkning förrän 1953. Innan dess skapade man olika typer av möbler och köksinredning till exempel. I dag är man som sagt en av de största i branschen med huvudkontor i Vetlanda.